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Delicious Stories

Valentine's day special - 발렌타인 데이를 위한 다크초콜릿 체리 fudge


 

 


Dark Chocolate cherry fudge

 

Ingredients /준비물~!

  • 1 1/2 cups granulated sugar   /   1 1/2 컵의 그래뉴당 (그래뉴당: 입자가 굵은 설탕을 말합니다^^)
  • 2/3 cup NESTLE® CARNATION® Evaporated Milk   /    2/3 컵의 NESTLE® CARNATION® 무가당연유
  • 2 tablespoons butter or margarine    /   버터나 마가린 2큰술
  • 1/4 teaspoon salt     /     소금 1/4 티스푼 
  • 2 cups miniature marshmallows     /     미니어쳐 마시멜로우 2컵
  • 1 2/3 cups NESTLE® TOLL HOUSE® Dark Chocolate Morsels      /     1 2/3 컵의 NESTLE® TOLL HOUSE® 다크초컬릿
  • 3/4 cup dried cherries, coarsely chopped     /    잘게 다진 건 체리 3/4컵
  • 1 teaspoon vanilla extract    /    바닐라 엑기스 1 티스푼




    1. Line 8-inch-square baking pan with foil.
    2. Combine sugar, evaporated milk, butter and salt in medium, heavy-duty saucepan. Bring to a full rolling boil over medium heat, stirring constantly. Boil, stirring constantly, for 4 to 5 minutes. Remove from heat.
    3. Stir in marshmallows, morsels, dried cherries and vanilla extract. Stir vigorously for 1 minute or until marshmallows are melted. Pour into prepared baking pan. Refrigerate for 2 hours or until firm. Lift from pan; remove foil. Cut into 48 pieces.


    1. 라인 8인치 네모 베이킹 펜에 포일지.
    2. 설탕, 무가당 연유, 버터와 소금을 소스팬에 결합하여 중불에 계속 저으며 4-5 가량 끓인뒤 불에서 빼낸다.
    3. 2번에 계속 저으며 마시멜로, 다크초컬릿, 건 체리, 바닐라 엑기스를 넣고 힘차게 마시멜로가 녹을때 까지 1분간 저어 준다. 준비해둔 베이킹 펜에 붓고 냉장고에 2시간 휴지시킨다. 펜에서 꺼낸후 포일을 벗기고 48조각으로 자른다~ 끝.



      소스: allrecipes.com







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